Majka je voljela jednu bliznakinju više od druge: Godinama kasnije, ova tragedija mijenja sve!

Kiosk
Majka je voljela jednu bliznakinju više od druge: Godinama kasnije, ova tragedija mijenja sve!
Meri i Rut bile su identične bliznakinje i skoro niko nije mogao da ih razlikuje.

Meri i Rut bile su identične bliznakinje i skoro niko nije mogao da ih razlikuje. To je bio slučaj do njihove 11. godine.

Tada su stvari dobile neočekivan obrt kada je Meri počela da ima probleme sa težinom. Nije mogla da prestane da jede. Njeno tijelo joj nije bilo od neke pomoći pa je dobila toliko kilograma da do vremena kada su postale odrasle, Meri je imala duplo više kilograma od sestre.
 
Meri je imala nevjerovatnih 190 kilograma i stalno je vodila unutrašnje borbe. Morala je da se bori sa svojom potrebom da dodatno jede, a u isto vrijeme i sa prizorom koji je vidjela u ogledalu. Sada je već i njen sin postao zabrinut. Iako je imao samo 13 godina, bio je zabrinut da će njegova majka zbog hrane otići u smrt.
 
Sa druge strane, njena sestra Rut borila se sa anoreksijom i težila je svega 50 kilograma. Jedna je očajnički htjela da smrša, a druga da se ugoji!
blizankinje

Rut je rekla da će umrijeti od izgladnjivanja prije nego da izgleda kao njena sestra, a čak je i njihova majka nju uvijek nazivala "ljepšom sestrom". Sve to je izašlo na površinu kada su pozvane kod Opre. 6 godina kasnije, transformacija se dogodila, ali razlog je bio i više nego tragičan,prenosi zena.blic.
 Merin sin je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći sa samo 19 godina, a njegova smrt odvela je Meri u duboku depresiju. Ovaj užasan događaj naveo ju je da preuzme kontrolu nad svojim zdravljem i da ispuni njegovu želju.
 
Vježbanjem i pravilnom ishranom izgubila je 56 kilograma i ne planira da stane. Sestra Rut sada joj je najveća podrška i kaže da je veoma ponosna na nju.
 
Njihovu priču pogledajte u videu:

Ne propustite