Rihanna poslala poruku bivšima: "Očito da ja nisam bila problem"

Ljubav
 Rihanna poslala poruku bivšima: "Očito da ja nisam bila problem"
28-godišnja Rihanna, ovih se dana nalazi u obiteljskom okruženju na rodnom Barbadosu, gdje je stigla na krštenje nećaka. Slavna pjevačica i dalje ne odustaje od svojih dreadlocksa, a na obiteljskom okupljanju blistala je u jednostavnoj, bijeloj haljini, koja je isticala njezinu savršenu figuru.

28-godišnja Rihanna, ovih se dana nalazi u obiteljskom okruženju na rodnom Barbadosu, gdje je stigla na krštenje nećaka. Slavna pjevačica i dalje ne odustaje od svojih dreadlocksa, a na obiteljskom okupljanju blistala je u jednostavnoj, bijeloj haljini, koja je isticala njezinu savršenu figuru.

No, RiRi je još nečime posljednjih dana uspjela  izazvati veliku pažnju javnosti, i to objavom slike na Instagramu, gdje ju prati gotovo 45 milijuna obožavatelja, kojom se osvrnula na svoje bivše dečke.

Tako je objavila sliku na kojoj piše: "Niti jedan moj bivši nije oženjen ili u sretnoj vezi pa se može reći da ja nisam bila problem, LOL." 

riri

Vjerujemo kako je ta poruka najviše išla repera Chrisa Browna, koji je bio i njezina najpoznatija veza, koja je neslavno završila kada ju je brutalno pretukao 2009. godine.

Slavna RiRi kratko je ljubila i igrača bejzbola Matta Kempa, repera Travisa Scotta te nogometaša Karima Benzema, a navodno je sada s kanadskim reperom Drakeom, što se šuška već godinama i od kojeg se ne odvaja posljednjih mjeseci, no o svemu mudro šuti.

(Index.hr)
 

Ne propustite