SAD: Otmičari drže taoce u McDonalds restoranu

Vijesti
SAD: Otmičari drže taoce u McDonalds restoranu
Više od 100 policajaca na mjestu mogućeg zločina sa taocima blizu McDonaldsa u Lakeland, Florida. Vjeruje se da se tu nalaze do tri naoružane muške osobe i jedan talac. Međutim, policija sumnja da je moguće da je osoba koja tvrdi da je talac zapravo jedan od osumnjičenih.

Više od 100 policajaca na mjestu mogućeg zločina sa taocima blizu McDonaldsa u Lakeland, Florida. Vjeruje se da se tu nalaze do tri naoružane muške osobe i jedan talac. Međutim, policija sumnja da je moguće da je osoba koja tvrdi da je talac zapravo jedan od osumnjičenih.

To je prijavljeno situacija nastala nakon osumnjičenih ran u restoran brze hrane nakon navodnog oružanih krađa auta. Osumnjičeni ili više njih pobjegli su od policije u Polk County, a zaustavili su se kod McDonaldsa i utrčali unutra, javila je policija.

Gosti McDonaldsa su navodno pobjegli iz restorana kada je osumnjičeni ušao. U ključnom trenutku policija je pomogla zaposlenima da pobjegnu kroz prozor i privela jednog od osumnjičenih za to vrijeme.

Šef policije je izjavio da je bio u kontaktu sa osobom koja tvrdi da je talac, ali još nije potvrđeno da li je ta osoba u stvari talac ili sam još jedan od osumnjičenih. Međutim, šef policije Hillsborough, David Gee je dodao da postoji i mogućnost da su osumnjičeni izašli prije dolaska policije, te da nema povrijeđenih

 

 

Ne propustite