Potrošila 60 hiljada eura da liči na rođenu ćerku

Kiosk
Potrošila 60 hiljada eura da liči na rođenu ćerku
Iako živimo u vremenu kada su plastične operacije sasvim normalna pojava, s vremena na vrijeme nađe se neko ko uspije da nas iznenadi svojim idejama kada je ova grana medicine u pitanju.

Iako živimo u vremenu kada su plastične operacije sasvim normalna pojava, s vremena na vrijeme nađe se neko ko uspije da nas iznenadi svojim idejama kada je ova grana medicine u pitanju.


Dženet Horoks ima 57 godina i potrošila je 60.000 eura na plastične operacije kako bi izgledala kao njena ćerka Džejn Kanlajf, koja ima 35 godina.

Majka i ćerka sada toliko liče, da nećete moći da ih razlkujete, osim ako ih lično ne poznajete. Ljudi često pomisle da su sestre. 

Džejn koja ima 35 godina kazala je da se osjeća nesigruno te da se plaši da će jednog dana izgledati starije od svoje majke, koja je opsjednuta plastičnom hirurgijom.

Kada pričamo o promjeni, njena majka Dženet je rekla:

"Moj cilj je bio da izgledam kao Džejn jer sam je ja stvorila, tako da je ona svakako već ličila na mene, te nije bilo potrebe za mnogo promjene. Bilo je potrebno samo malo igre sa mojim tijelom i licem kako bih izgledala mlađe. Ona je svoj izgled naslijedila od mene, a ja sada taj izgled samo održavam", pravda se ona.

dzenetina-tranformacija

Dženetina tranformacija počela je 2001. godine kada je imala dvije intervencije na grudima, na nosu i intervenciju na očnim kapcima, što je koštalo 25.000 eura. Nakon toga nadogradila je kosu, a 2002. godine razvela se od Džejninog oca.

"Ugojila sam se i osjećala sam se aljkavo i neprivlačno. Sjećam se da sam gledala u Džejn i željela figuru kao što je njena. Vrijeme je uzelo svoj danak i osjećala sam se kao da mi je potrebno malo pomoći kako bi se preokrenuli efekti vremena", kaže Dženet,prenosi cdm.me

Ona je otvoreno priznala da se njen izgled bazira na izgledu njene ćerke, koja nije bila pretjerano srećna kada ju je vidjela.

"Bila je poprilično bijesna", priznaje Dženet.

dzenet-priznaje

Za razliku od njene majke koja je opsjednuta mladošću, Džejn uopšte nije pristalica estetske hirurgije. Ne nosi umetke za kosu i riješila je da "ostari dostojanstveno".

Dženet priznaje da nema namjeru da uspori i kaže da su operacije i botoks promijenile njen život. Njena je ćerka prihvatila situaciju i kaže da je bliska sa majkom iako imaju drugačiji stav kada je u pitanju starenje.

Ne propustite