Pomen Usniji Redžepovoj: Lijepa Koštano, ti si samo zaspala!

Nostalgicno
Pomen Usniji Redžepovoj: Lijepa Koštano, ti si samo zaspala!
Porodica kraljice južnog melosa Usnije Redžepove juče je obilježila jednogodišnji pomen na groblju u Skoplju.

Porodica kraljice južnog melosa Usnije Redžepove juče je obilježila jednogodišnji pomen na groblju u Skoplju.

Pjevačicin brat Reško i snaha Emira okupili su najuži krug rodbine i prijatelja kako bi odali počast lijepoj Koštani, koja im svakim danom sve više nedostaje. Kada su došli na groblje, upalili su svijeće, položili cvijeće i bez treptaja gledali u njenu sliku iz mlađih dana na spomeniku.

usnija-redzepova-pomen-nis-foto-zoran-kuzmanovic-1475352621-1002751

Prisjećali su se dirljivih i lijepih uspomena iz prošlosti, ali i onih najtežih stvari tokom njene trogodišnje borbe sa opakom bolešću. Da Redžepova mnogima mnogo nedostaje, dokazuju suze koje su juče njeni najmiliji pustili.

- Draga naša, uvijek ćemo te voljeti! Za nas nisi umrla, samo si zaspala. Svakog časa čekamo da se pojaviš! Odmaraj se i gledaj nas s neba! - govorili su pjevačicini prijatelji na groblju.

Usnijina snaha, koja je brinula o njoj do posljednjeg dana, i dalje se ne miri sa tim da nje više nema. Ona sa suprugom redovno posjećuje pevačicinu vječnu kuću, pali svijeće i moli se za pokoj njene duše.

usnija-redzepova-pomen-nis-foto-zoran-kuzmanovic-1475352621-1002749

- Njen odlazak je ostavio veliku tugu i bol koji ćemo uvijek osjećati. Njene kolege me redovno zovu i pitaju za mene i njenog brata. Niko je nije zaboravio, ona je zaslužila da je niko nikad ne zaboravi - rekla je Emira za Kurir.

Okupljaju se kolege

Kolege Usnije Redžepove organizovat će skup u njenu čast 7. oktobra u kafani Gordane Stojićević, koja je zajedno sa Merimom Njegomir i Izvorinkom Miloševć inicijator ovog događaja. One će okupiti staru estradnu gardu, a druženju će prisustvovati i Usnijini brat i snaha, koji će zbog toga doći u Beograd.

Ne propustite