Sjećate se ljepuškastog Harveyja iz 'Sabrina, mala vještica'?

Nekad i Sad
 Sjećate se ljepuškastog Harveyja iz 'Sabrina, mala vještica'?
Prošlo je točno 20 godina od premijere kultne tinejdžerske serije 'Sabrina, mala vještica'.

Prošlo je točno 20 godina od premijere kultne tinejdžerske serije 'Sabrina, mala vještica'. Humoristična serija emitirala se punih sedam godina, a neko vrijeme bila je prikazivana i do beskraja reprizirana u Hrvatskoj.

Glavna junakinja serije bila je Sabrina Spellman (Melissa Joan Hart) koja je čarobnim moćima 'harala' srednjom školom i fakultetom, dok njezin dečko Harvey Kinkle (Nate Richert) nije imao pojma što se događa. Ljepuškasti Nate možda nije igrao vodeću rolu u seriji, ali njegova popularnost sredinom 90-ih dosegla je takvu razinu da nije mogao izaći na ulicu zbog brojnih tinejdžerki koje su ga čekale u zasjedi. A danas? Danas ga skoro nitko i ne prepoznaje,prenosi Jutarnji.Nate ima 38 godina, ćelav je, bradat, debeo i nosi 'pepeljarke'.

nintchdbpict000270460702
Iako izgleda potpuno drugačije nego prije 20 godina, Nate tvrdi da ga ponekad netko zna zaustaviti na cesti.

- Da, neki me prepoznaju iz Sabrine. Znam da mi ne vjerujete, ali stvarno se događa. Imam bradu, šešir i sunčane naočale, a u fast foodu, usred ničega, konobarica kaže: 'Ne mogu vjerovati, pa to je Harvey!'

nate
 
Nate je glumio u Sabrini 2003. godine, a danas radi kao glazbenik. Kaže da mu je uloga u seriji usporila glazbenu karijeru. Ipak, zbog toga ne žali...

- Bilo je nestvarno, ali ludo... Bio sam običan klinac iz Minnesote, a odjedanput sam bio na setu s ljudima kojima sam se divio cijelo djetinjstvo.

sabrina

 

Ne propustite