TRANSFORMACIJA O KOJOJ PRIČA SVIJET: On se zabavljao sa najljepšim djevojkama, a sada ima unakaženo lice i višak kilograma

Nekad i Sad
TRANSFORMACIJA O KOJOJ PRIČA SVIJET: On se zabavljao sa najljepšim djevojkama, a sada ima unakaženo lice i višak kilograma
Iz godine u godinu svjedočimo nevjerovatnim transformacijama slavnih glumaca

Izašao je novi trejler za film 'Batman' koji dolazi u bioskope sljedeće godine. Glavnu ulogu tumači Britanac Robert Patison. Ulogu glavnog negativca u filmu je ovoga puta dobio Kolin Farel, kojeg niko nije prepoznao.

Iz godine u godinu svjedočimo nevjerovatnim transformacijama slavnih glumaca u filmovima i serijama. Uz pomoć tehnologije i sve boljih šminkerskih trikova, ali i genijalnosti i upornosti glumaca, njihovi likovi na ekranu su potpuno neprepoznatljivi.

6a5f0c1ef7c2db5b7662d0a12a233545-mike-patton-colin-farrell

Jedna od posljednjih takvih transformacija desila se u filmu Betmen.

U ulozi zlikovca Pingvina gledamo Kolina Farela.

Kad je objavljen trejler za novi film Farela niko je prepoznao. Sjajan glumac uspio je da se potpuno transformiše u fiktivni lik zlikovca koji je igrao i Deni Devito. Devito je izjavio kako je uzbuđen što će vidjeti Farela u ovoj ulozi.

873x400
O samom projektu govorio je i Farel. Rekao je da je počastvovan što je dio ovog velikog projekta koji milioni nestrpljivo iščekuju.
‘Jako se radujem svemu. Iako nemam puno scena, i ovo malo u kojima se pojavljujem izuzetno su me usrećile. Pingvin je fantastičan lik’, rekao je 44-godišnji glumac.

 

Ne propustite