Horoskop otkriva ko vara, a ko vam je vjeran: Jednog znaka se dobro pazite

Kiosk
Horoskop otkriva ko vara, a ko vam je vjeran: Jednog znaka se dobro pazite
Kojim partnerima možete vjerovati, a sa kim morate biti oprezni sve vrijeme? Svako ko je prevaren od strane voljene osobe, zna iz prve ruke kako je izdaja bolna, a najmanje što želite je da ponovo prođete kroz isto iskušenje.

Bik 

Jedan od najvjernijih pratilaca za život. Ako takvog čoveka imate, to je često zauvijek. Oni ozbiljno vjeruju u “ljubav do groba” i “bračne zavjete.” Jedini razlog zbog kojeg može obmanuti je ako iznenada ozbiljno sumnja da ih partner vara. To će biti neka vrsta osvete ili čin osvete, za koji se ne bi usudio u drugim okolnostima. Bik pokazuje koliko brine o tome na fizičkom i emocionalnom nivou, a vi ne možete da sumnjate u njegovu odanost. 

 

Blizanci 

Držite oči otvorene – ovi partneri su veoma nestabilni i vrlo mudri. Oni su stalno u iskušenju da varaju. Predstavnicima ovog znaka često je potrebna “intelektualna stimulacija” – i očekuju da im uvijek bude zanimljivo u razgovoru. U većini slučajeva, njihova potreba za flertom je putem online sajtova za upoznavanje, putem društvenih mreža i e-maila, ali rijetko kreću iz virtuelnog prostora u stvarnost. Redovno podstičite interesovanje za Blizance seksualno i mentalno i možete biti sigurni da neće otići nigdje. 

Ne propustite