Djevojčica je pred mamom mahnula nepoznatom policajcu! A onda se desilo nešto što je zapalilo facebook (FOTO)

Dobre priče
Djevojčica je pred mamom mahnula nepoznatom policajcu! A onda se desilo nešto što je zapalilo facebook (FOTO)
Jedna djevojčica iz Sijetla je uočila policajca kroz prozor automobila dok su se ona i njena majka parkirale i planirale svoju kratku i brzu kupovinu.

Jedna djevojčica iz Sijetla je uočila policajca kroz prozor automobila dok su se ona i njena majka parkirale i planirale svoju kratku i brzu kupovinu. Ona je bila toliko uzbuđena dok je izlazila iz automobila da je iskočila iz svog sjedišta i rekla “zdravo” policijskom službeniku. Njen ljubazni čin nije prošao nezapaženo što je otkrila njena majka kad se vratila i vidjela iznenađenje na automobilu…

policajac-poruka-1
Kada su se vratile iz prodavnice, na staklu vozila su primjetile poruku. Poruka je bila od policajca koji je bio dirnut njenim osmijehom.

Policajac je ostavio svoju poslovnu karticu sa smajlijem i porukom – “djevojčica koja je samo mahnula može da izazove osmijeh kod policajca i da učini da on ima ljepši dan, hvala”.

Takođe, iznenađenje je podrazumijevalo i juniorsku policijsku značku, kao i jedan dolar za kasicu-prasicu.

Njena majka je toliko bila dirnuta susretom da je podijelila na Facebooku svoje mišljenje o policajcu koji je bio toliko srećan kada je video osmijeh djevojčice.

Da li mislite da jedan lijep gest ili osmijeh mogu nekom da promjene dan? Da li ste imali nekad slično iskustvo? Ostavite nam odgovor u komentarima.

 

(Novi.ba/Telegraf)

Ne propustite