Pippa Middleton: Nije lako biti sestra Kate Middleton

Kiosk
Pippa Middleton: Nije lako biti sestra Kate Middleton
Pippa Middleton se požalila da joj nije lako da se bori sa popularnošću.

Pippa Middleton se požalila da joj nije lako da se bori sa popularnošću.

Svjesna je da je sestra, član kraljevske porodice, i da je zbog toga na meti medija.

Ipak, smetaju joj svi negativni komentari na njen račun. I razne etikete koje joj se dodaju...

Kada je u pitanju Kate Middleton, od početka  veze sa princom Williamom glavna je tema, i uvijek je u centru medijske pažnje.

Šta god da uradi, gdje god da se pojavi, kako god da se našminka uvijek će biti u centru pažnje. Takđe svi koji imaju neke veze sa Kate, biće na meti paparaca.

Na Pippu Middleton se nije obraćala posebna pažnja, sve do trenutka kada se pojavila u dugoj bijeloj haljini na vjenčanju svoje sestre Kate sa princom Williamom.  

E od tada medijska prašina oko Pippe se podigla. Preko noći postala je poznata.  I vrlo brzo je zadobila etikete koje joj se nimalo ne dopadaju.

 Za Pippu je do nedavno kružio glas da je "Najpoželjnija udavača". Pippa je se ovog ljeta vjerila, ni manje ni više nego za milionera, sa kojim je prije nekoliko godina imala kratku romansu.

Da bi prošle godine ponovo započeli vezu. Nisu se razdvajali, vjeridba je bila očekivana. O ovoj vjeridbi se dosta pričalo.

Dobila je i etiketu "Party devojke" i ni malo joj nije drago zbog toga.

Razumije da je sestra vojvotkinje, ali nije joj lako kada je svakodnevno na meti novinara i paparaca, koji trče oko nje, kriju se iza automobila i drveća. Ne osjeća se slobodno.

Nije nimalo lako biti sestra Kate Middleton.

Možete zamisliti koliko je tek Kate na oprezu od paparaca.

 

Ne propustite