Kućna pomoćnica Berta iz serije "Dva i po muškarca" sada ima 73 godine i izgleda bolje nego ikada!

Nekad i Sad
Kućna pomoćnica Berta iz serije "Dva i po muškarca" sada ima 73 godine i izgleda bolje nego ikada!
Humoristička serija "Dva i po muškarca" ne može a da ne bude smiješna kada na scenu stupi Čarlijeva kućna pomoćnica Berta!

Humoristička serija "Dva i po muškarca" ne može a da ne bude smiješna kada na scenu stupi Čarlijeva kućna pomoćnica Berta! Bertu glumi Končata Ferel koja iza sebe ima 4 decenije dugu glumačku karijeru. Gdje je sad, kako izgleda? Pogledajte!

Conchata Ferrell rođena je u Čarlstonu, Zapadna Virdžinija, gdje je dobila diplomu iz društvenih istraživanja u obrazovanju
Započela je glumačku karijeru tako što se pojavila na brodvejskoj sceni u Lanford Vilsonovom "Vrućem Baltimoru"

conchata-ferrell-2

Imala je značajnu ulogu u filmu "Unutrašnjost", gdje je glumila kućnu pomoćnicu 
Glumila je zajedno sa Lili Tejlor, Džulijom Roberts i Anabet Giš kao vlasnica picerije u filmu "Mistična pica"Sada je poznata po svojoj ulozi kućne pomoćnice Berte u svih 12 sezona serije "Dva i po muškarca"Navodno, pred kraj serije zarađivala je 150,000 dolara po epizodi! Njena poslovna veza sada vrijedi 10 miliona dolara,prenosi Fokuzz.

Nakon završetka "Dva i po muškarca", pojavila se u filmu "Krampus", Netfliks seriji "Grejs i Frenki" i u filmu "Viliska". Od kraja serije 2015. godine veoma je zauzeta, ali i dalje izgleda odlično! Trenutno snima film "Deportacija" sa Erikom Robertsom. Nije poznato kada će film izaći, ali njeni fanovi željno iščekuju!

Berta je imala neke od najboljih rečenica u seriji i opisivala je Čarlija i njegov karakter kao "bezumna raketa koja traži meso"
Čarli Harper: "Berta, koliko dugo radiš za mene?". Berta: "Definiši rad"
"Pronađem samo par Valijuma u kafi, koji me spreče da ne polomim vrat"

"Alane. Imam zagonetku za tebe. Šta je kratko, ljepljivo, izbirljivo i samo bi trebalo da bude ovdje vikendom? Daću ti nagoveštaj; to je tvoje dijete"

conchata-ferrell-1

Ne propustite