Skandal trese Hollywood: Slavni glumac silovao je dječju zvijezdu?

Kiosk
Skandal trese Hollywood: Slavni glumac silovao je dječju zvijezdu?
Američki tabloid Radar Online, koji je lani prvi otkrio da glumac Charlie Sheen boluje od HIV-a, što je on brzo javno priznao, sad donosi novu šokantnu priču.

Američki tabloid Radar Online, koji je lani prvi otkrio da glumac Charlie Sheen boluje od HIV-a, što je on brzo javno priznao, sad donosi novu šokantnu priču.

Prema njihovom pisanju, jedna od najvećih holivudskih zvijezda koju publika obožava zapravo je pedofil koji je 80-ih godina silovao pokojnog glumca Coreya Haima. Radar Online piše da je riječ o osobi koja se predstavlja kao obiteljski čovjek, no zapravo je seksualni predator koji za svoj zločin nikad nije odgovarao.

Priča o njegovom životu navodno je u Hollywoodu javna tajna, a Radar Online nije otkrio njegovo ime, tek da je otac i nikad se nije javno izjasnio kao homoseksualac.

Istraga o silovanju tada mladih glumaca Coreya Feldmana i Coreya Haima trajala je četiri godine.

Haim prije smrti otkrio tajnu prijateljima

"O toj prljavoj tajni u Hollywoodu se sve zna. Taj je čovjek prevario Haima, on je bio ranjiv i pao je na tu osobu. Vjerovao mu je kao i ostale žrtve, mislio je da je zaljubljen u svog zlostavljača. Bio je zbunjen zbog svega pa je bio siguran da je to ljubav", rekao je izvor za Radar Online.

Haim je o zlostavljanju progovorio prije svoje smrti, no ni on ni Feldman nisu željeli otkriti ime zlostavljača zbog straha od tužbe. Prije smrti je prijateljima rekao da ga je zvijezda s A liste zlostavljala na snimanjima, ali i u prikolicama te zabavama na kojima su bili i drugi slavni glumci. Izvori su za Radar Online potvrdili da su ove tvrdnje istinite.

Haim je bio dječja zvijezda '80-ih godina, a preminuo je prije šest godina sa samo 38 godina od posljedica predoziranja.

Tri godine kasnije njegov prijatelj Feldman objavio je memoare u kojima je progovorio o seksualnom zlostavljanju koje su on i Haim doživjeli na početku karijere. Ispričao je da je Haim silovan kad je imao samo 11 godina te da je utjehu pronašao u drogama. Obojica su se borila s ovisnošću, a Feldman je 1990. uhićen zbog posjedovanja heroina. Iako je Feldman pobijedio ovisnost, Haim u tome nije uspio. Prije pet godina Feldman je rekao da je neimenovan holivudski moćnik kriv za Haimovu smrt te da je pedofilija najmračnija tajna Hollywooda. 

 

(Index.hr)

Ne propustite