Jedna od njegovih etiketa bila je "debeljko", a onda je od života i tijela napravio "čudo" (FOTO)

Dobre priče
Jedna od njegovih etiketa bila je "debeljko", a onda je od života i tijela napravio "čudo" (FOTO)
Michael Sullivan, porijeklom iz Irske bio je na meti mnogih podrugivanja zbog svog izgleda.

Nezdravu i brzu hranu zamijenio je zdravim obrocima i proteinskim shakeovima, čak se i izgladnjivao i naveo je to u razgovoru za Daily Telegraph kao "krajnje sumnjivu metodu".

Michael Sullivan, porijeklom iz Irske bio je na meti mnogih podrugivanja zbog svog izgleda. Samo jedna od njegvih podrugljivih etiketa je bila "debeljko.

Sa 23 gdine bio je je već visnik o provodima, pijanju i nezdravoj hrani pa i nije neko čudo da mu je tijelo srodno načinu života tako se i mijenjalo.

Dogurao je čak na 110 kilograma a onda je odlučio nešto poduzeti od svog života kako bi prekinu zadirkivanja.

 Klik u glavi i jaka motivacija kroz iduće četiri godine kod ovog su mladića napravili "čudo". 

michael-sullivan-2

Proteinskim shakeovima, čak i izgladnjivanjem postigao je ono što su svi mislili da je nemoguće, i naveo je to u razgovoru za Daily Telegraph kao "krajnje sumnjivu metodu". 

Odlaskom na fakultet Sullivan je izgubio je 45 kilograma. Osim zdrave prehrane u svoju je svakodnevnicu uključio i trening. 

 Michael Sullivan je napokon bio sretan zbog svog odraza u ogledalu. Mišićavo tijelo kakvo je "isklesao" i neviđena kondicija dovela ga je do toga da ima jedno od najpoželjnijih tijela i njegova priča je postala velika motivacija za one koji su se "zapustili" i vjeruju kako ne mogu smršati.

michael-sullivan-3

 

Ne propustite