Zoran Marjanović: Zaklaću ubicu Jece i ako mi je rod rođeni!

Region
Zoran Marjanović: Zaklaću ubicu Jece i ako mi je rod rođeni!
Muž ubijene pjevačice tvrdi da neće imati milosti čak i ako se utvrdi da ju je usmrtio neko iz njegove porodice

Muž ubijene pjevačice tvrdi da neće imati milosti čak i ako se utvrdi da ju je usmrtio neko iz njegove porodice

-Ne znam šta bih bio u stanju da uradim monstrumu koji mi je ubio ženu i od mog djeteta otrgao majku, ma ko god da je on, pa da mi je i rod najrođeniji - rekao je za Kurir Zoran Marjanović, muž je pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), koja je ubijena 2. aprila.

Zoran je ovako odgovorio na saznanja Kurira da je ubica još u Borči i da je blizak njemu i Jeleninoj majci Zorici Krsmanović.

Marjanović je rekao da jedva čeka da se zločinac pronađe.

Kako kaže, nikad neće zaboraviti ni bol svog djeteta.

- Moja Jana imala je majku, koju mnogo voli i koja joj je bukvalno oteta u periodu kad joj je najviše potrebna. Sad sam joj i otac i majka. Njene suze nemaju cijenu - rekao je Marjanović.

Povodom saznanja Kurira, majka Zorica kaže da to znači da policija nije prestala da radi.

- Da mi je samo da saznam ko ju je ubio, pa da u miru umrem. Da mogu da ga pitam šta mu je to moja Jeca uradila da je tako unakazi. Ko god da je, bio blizak ili ne, u stanju sam srce da mu iščupam, samo da ga vidim - kaže Zorica.

Podsetimo, prema prikupljenim informacijama iz informativnih razgovora koji su vođeni, kako sa svim članovima porodice Marjanović tako i s njihovim bliskim prijateljima i stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pjevačice i njena majka nemaju nikakve veze s ubistvom.

- Postoje svojevrsni dokazi koji ukazuju na to da je ubica iz naselja u kome je pjevačica ubijena, ali, nažalost, ne dovoljno jaki da bi se bilo šta preduzelo. Jedino što preostaje istrazi jeste da se čeka da ubica ili neko od njegovih saučesnika naprave pogrešan korak i da slučaj bude riješen -piše Kurir.

Ne propustite