21 sekunda čistog užasa:Je li ovo najuvredljivija reklama u povijesti?

Kiosk
21 sekunda čistog užasa:Je li ovo najuvredljivija reklama u povijesti?
Jedna tvrtka za prodaju madraca na meti je teških uvreda nakon što su objavili, kako Amerikanci tvrde, 'najuvredljiviju reklamu ikada', piše Huffington Post.

 

Jedna tvrtka za prodaju madraca na meti je teških uvreda nakon što su objavili, kako Amerikanci tvrde, 'najuvredljiviju reklamu ikada', piše Huffington Post. Reklama traje samo 21 sekundu, ali i to je bilo dovoljno da uđe u kategoriju najvećih gluposti u povijesti marketinga.

Na reklami dvojica zaposlenika urlajući se zabijaju u 'njujorške blizance' napravljene od madraca. Inače, tom reklamom vlasnik je pokušao obilježiti tragediju 11. rujna koja pada u nedjelju.

Naravno, reklama je u rekordnom roku uklonjena, ali jedan marketinški stručnjak iz San Antonija reagirao je na vrijeme, snimio je mobitelom i poslije je objavio na youtubeu. I, može se slobodno reći, uništio tvrtki biznis, jer svaki drugi komentar poziva na bojkot,prenosi Jutarnji.

Ubrzo se javio i vlasnik dućana Mike Bonanno:

- Moja tvrtka izražava žaljenje zbog ove gnjusne reklame. Ispričavamo se svima, a pogotovo ljudima koji su izravno pogođeni tragedijom 9. rujna.

Ne propustite