Šest loših navika kojih se morate osloboditi kako biste uspjeli

Biznis
Šest loših navika kojih se morate osloboditi kako biste uspjeli
Mnogi mladi poduzetnici koji rade kao pisci, investitori i poduzetnici ne ostvare svoj puni potencijal. Što je još gore oni nemaju pojma zašto je to tako. Oni imaju velike ideje za svoj startup i finansijsku podršku da to postane stvarnost. Ali bez obzira na to koliko se trudili, oni se stalno pojavljuju na kratak period.

Mnogi mladi poduzetnici sretnem kroz svoj rad kao pisca, investitor i poduzetnik se ne ostvare svoj puni potencijal. Što je više, oni nemaju pojma zašto. Oni imaju velike ideje za svoj startup i finansijsku podršku da to postane stvarnost. Ali bez obzira na to koliko se trudili, oni se stalno pojavljuju kratak.

Je li vam to? Vjerujete li bi trebalo da bude uspješan, ali ne mogu dobiti sasvim gdje želite biti?

Ako je tako, ja sam spreman da se kladim da si pustiti nekoliko loših navika pokrenuti u pozadini, bez vašeg znanja. Loše navike često proći nezapaženo, kao sporo curenje u automobilsku gumu. Do jednog dana, kad si na strani ceste bez ikakvog unaprijed upozorenja postoji problem.

Uspjeh zahtijeva tehničke vještine, kao i granulacija, fokus i energiju da te nosim na duge staze. Uspjeh zahtijeva i samospoznaju. Morate biti u stanju da sebe i svoje navike jasno vidjeti s

Ne propustite