Kakva hrabrost: Mala djevojčica pokušala obraniti radnika od pljačkaša sa sjekirom

Kiosk
Kakva hrabrost: Mala djevojčica pokušala obraniti radnika od pljačkaša sa sjekirom
Šestgodišnja djevojčica pokušala je spriječiti napada pljačkaša naoružanog sjekirom na radnika u dućanu njezine obitelji.

Šestgodišnja djevojčica pokušala je spriječiti napada pljačkaša naoružanog sjekirom na radnika u dućanu njezine obitelji, piše Guardian.

Ovaj čin hrabrosti malene Sare Patel u Aucklandu (Novi Zeland) snimila je nadzorna kamera, a sve se dogodilo u ponedjeljak kad je čak šest pljačkaša provalilo u dućan elektroničkom opremom.

U videu mala Sarah trči prema jednom od napadača koji sa sjekirom u ruci stoji iznad bespomoćnog radnika u dućanu i pokušava ga spriječiti u njegovom zločinačkom činu. Kad je zapazila da ima sjekiru odmaknula se od njega, ali je kasnije pomogla svojem djedu i izvela ga iz sobe, dalje od opasnosti.

Patel je kasnije za New Zealand Herald rekla da je "nastojala spasiti zaposlenika" i da "se nije bojala zločestog čovjeka".

Otac male Sare, Suhail Patel, rekao je da je ponosan na djevojčicu koja je potresena, ali se dobro oporavlja:

 - Prošlu noć bila je uznemirena. Bila je u šoku. Svi smo joj govorili da je najhrabrija djevojčica - kazao je Suhail,prenosi Jutarnji.

Pljačkaše, među kojima je pet 16-godišnjaka, je naknadno ulovila policija nakon potjere po zapadnom dijelu Aucklanda.

Ne propustite