Kako se ponaša koji horoskopski znak dok jede burek: Djevica će provjeriti da li je tanjir čist, a Škorpija...

Kiosk
Kako se ponaša koji horoskopski znak dok jede burek: Djevica će provjeriti da li je tanjir čist, a Škorpija...
Za one koji ne znaju, burek je ona masna, fina poslastica koju možete naći u svakoj pekari. Ali, da li ste se ikad zapitali kako se koji horoskopski znak ponaša dok jede burek?

Djevica

Pedantne djevice će prije nego što dobiju burek prvo osmotriti da li je tanjirić dovoljno čist, blista li escajg i da li poslastica ima propisane dimenzije. Iznijeće vam pravi način da se pojede jedan takav burek, a ako slučajno osporite to što ste čuli, dobićete bujicu kritika na način na koji vi to radite, ali i na mnoštvo drugih stvari: nepravilan klik na daljinski kojim palite TV, preglasno istresanje nosa i na to da konstantno drugima ukazujete na greške. Jedu burek sa pola litra jogurta.

 

Riba

Biće krajnje razočarani što burek ne izgleda kao mali dvorac iznad oblaka o kome bi mogli da maštaju dok ga jedu. Naravno, nos će im biti potpuno umazan, ali to neće ni primijetiti sve dok ih neko ne opomene. Zatim, vraćeni iz svoje maštarije, pogledom će vam izraziti svo nezadovoljstvo i težinu svijeta koja im leži na grbači. Udariti im šamar i pojesti im sav burek.

Ne propustite