Majka se fotografisala sa svojom djecom: Ove djevojčice kriju strašnu životnu priču! (FOTO)

Mame i bebe
Majka se fotografisala sa svojom djecom: Ove djevojčice kriju strašnu životnu priču! (FOTO)
Silno je željela da bude majka iako je bila sama, a nije ni sanjala šta će sudbina da joj namjeni.

Silno je željela da bude majka iako je bila sama, a nije ni sanjala šta će sudbina da joj namjeni.

Iako ima samo 26-godina i sama je, Lejsi Dankin silno želi da bude majka. Odobrili su joj da usvoji djecu i to joj je u velikoj mjeri promijenilo život. Naime, kada su je nazvali ponudili su joj da bude majka četvoro sestara koje nemaju dom.


Lejsi je na tu vijest skakala od sreće jer je za samo 9 mjeseci postala majka četvoro djevojčica. Takođe, njihova biološka majka je nosila još jedno dijete i Lejsi je bila zainteresovana da ga usvoji po rođenju.

Kada se konačno navikla na život sa pet divnih djevojčica, saznala je da je majka ponovo trudna i da nosi djevojčicu.

Three years ago today, I became a "real mom". To be honest, that day is still such a blur. I joke that I was trying hard to focus on what the judge was saying, making sure she didn't throw a few more kids in there, but really I was in disbelief. These five babes that I had cared for, that I loved as my own since the day we met were finally officially my family, I needed someone to pinch me. --- and before I could shed a tear, I had five crazy, bored children running around the court room (picking a special toy or book from the bookshelf), and just wanting to get out of there already! Reality... But oh I wouldn't change it for the world! Happy 3rd Honeyversary my loves! Here's to a lifetime more! The pic below was taken just after the ceremony, taken by one of my longtime friends! Edit: just a reminder Cecily wasn't born yet, she was adopted in 2015.


I nju je usvojila, čime je još više povećala svoju porodicu. To je zaista mnogo djece, svaka čast ovoj ženi!

 

(Novi.ba/virealno.com)

Ne propustite