Pravo iznenađenje o trudnoći! A još je uspjela i snimiti trenutak

Dobre priče
Pravo iznenađenje o trudnoći! A još je uspjela i snimiti trenutak
Snimiti prekrasan trenutak nije lako, a iskrenu reakciju svog supruga Briana Dow ipak je željela ovjekovječiti i dugo pamtiti.

Snimiti prekrasan trenutak nije lako, a iskrenu reakciju svog supruga Briana Dow ipak je željela ovjekovječiti i dugo pamtiti. Pogledajte kako ga je iznenadila viješću da je trudna.

Briana Dow (24) odlučila je iznenaditi svog supruga Brandona viješću da je trudna. On nije imao pojma što se događa. Organizirala je snimanje s njihovom vjenčanom fotografkinjom u lokalnom parku. Brandonu je rekla da je osvojila besplatno snimanje parova. 

No sve je bilo unaprijed dogovoreno. Ona i fotografkinja Samantha dogovorile su se da će im, po dolasku u park, Samantha dati ploče za pisanje. Stajali su okrenuti jedno od drugog i Samantha im je rekla neka napišu tri riječi koje najbolje opisuju jedno drugo,prenosi 24sata.hr.

No Brianina ploča već je bila ispisana.  Na njoj je pisalo: "Postat ćeš tatica!". foto: Facebook foto: Facebook I tada je taj trenutak snimljen. Brandon je bio potpuno slomljen od sreće.


Pogledajte cijelu galeriju ovog prekrasnog trenutka: 

 

Ne propustite