Ubio je Švabu i Pinkija: Ovako sada izgleda Dijabola iz Rana! (FOTO)

Nekad i Sad
Ubio je Švabu i Pinkija: Ovako sada izgleda Dijabola iz Rana! (FOTO)
Svi ga pamte po kultnoj sceni kada uz suze i povike "Dule Savić, Dule Savić..." gubi nevinost sa prostitutkom.

Svi ga pamte po kultnoj sceni kada uz suze i povike "Dule Savić, Dule Savić..." gubi nevinost sa prostitutkom.

Kultni i pomalo sablasni film "Rane" nepogrešivo je oslikao tmurno vrijeme i teško odrastanje ljudi devedesetih. Pinki (Dušan Pešić), Švaba (Milan Marić) i Dijabola (Andreja Jovanović) su glavni likovi surove drame napisane po istinitim događajima. 


U priči o tragediji trojice dječaka gotovo da se ne nasluđuje tračak nade za izgubljenu generaciju. Dvojica njih, Pinki i Švaba, postali su tinejdž krimi zvijezde, ubice, revolveraši i narkomani, a majka njihovog druga štrebera koga od "milja" zovu Dijabola snima o njima televizijsku emisiju koja liči na današnji rijaliti.

Vječno ih vezuje krv koju sami prolivaju - Pinki i Švaba ubijaju Dijabolinu majku, a Dijabola na kraju ubija njih.


Dijabolu, štrebera koji sluša Disciplinu kičme, tumačio je Andreja Jovanović. Iako je porastao i ne bi ga svako prepoznao danas, on nije dao da se promijeni nešto to je krasilo i njegovog tužnog heroja iz "Rana". Andreja ima isti muzički ukus. On ima 32 godine, muzički je producent i bubnjar u nekoliko rok bendova.

andreja-jovanovic-foto-youtube-printscreen
Andreja je producirao nekoliko albuma grupe.Kanda, Kodža i Nebojša, kao i mnogim drugim poznatim izvođačima u Srbiji. Jedan je i od najtraženijih bubnjara, a svira sa mnogobrojnim bendovima kao što su Sevdah bejbi, Hypnotized i mnogi drugi.

Andreja se ne bavi više glumom, a njegova ljubav prema umjetnosti ostala je u domenu muzike. Ispred kamera sada staje kada je riječ o snimanju novog spota sa bendom.

Da li biste ga prepoznali?

(srbijadanas.com)

 

Ne propustite