Fotografija koja je dirnula srca širom svijeta: Nećete pogoditi šta se krije iza nje! (FOTO)

Kiosk
Fotografija koja je dirnula srca širom svijeta: Nećete pogoditi šta se krije iza nje! (FOTO)
Nikada je nisam vidio ljepšu nego na ovoj fotografiji.

Nikada je nisam vidio ljepšu nego na ovoj fotografiji. Nevjerovatna žena, napisao je suprug policajke Mišel.
  

Kada su komšije pozvale policiju nakon što su oko 9 sati uveče čuli neprestani dječiji plač iz jedne kuće u Alabami, policajka Mišel Barton nije ni slutila kakav će prizor da zatekne.

Otac četvoro djece, 30-godišnji zavisnik pronađen je mrtav na kuhinjskom podu. Nedaleko od njega, na kauču je ležala žena (35) bez svjesti, očigledno predozirana kao i njen suprug. Hitna pomoć ju je odmah prebacila u bolnicu gdje su se ljekari borili za uspostavljanje njenih normalnih vitalnih funkacija.


Četvoro mališana, uzrasta 7, 3, 2 godine kao i jednomjesečna beba, čiji plač je bio okidač za otkrivanje ovog stravičnog događaja, prebačeni su u policijsku stanicu. Policajka Mišel je sa ovom nesrećnom djecom ostala 7 sati, dok im socijalni radnici nisu našli starateljsku porodicu.

Majka je i dalje u kritičnom stanju, a ovaj humani čin brige o njenim mališanima je na Facebooku objavio Mišelin suprug Brajan, nakon čega je njegov status postao viralan:

"Sinoć mi je supruga Mišel Barton javila da će kasniti sa posla, jer je dobila poziv u vezi sa predoziranim roditeljima četvoro djece. Mišel je rekla da je otac preminuo i da je majka u kritičnom stanju. Ostatak večeri provela je brinući o djeci. Kući je stigla u 4 ujutro. Nikada je nisam vidio ljepšu nego na ovoj fotografiji. Nevjerovatna žena."

 

(Stil)

Ne propustite