Sarah Michelle Gellar i njezin Prinze: Naš omiljeni par iz 90-ih danas slavi 14. godišnjicu braka

Ljubav
Sarah Michelle Gellar i njezin Prinze: Naš omiljeni par iz 90-ih danas slavi 14. godišnjicu braka
Slavni par upoznao se davne 1997. godine, na setu filma "I Know What You Did Last Summer", no počeli su hodati tek 3 godine kasnije. Godinu dana kasnije, par se zaručio, a 1. septembra 2002. godine, izgovorili su "sudbonosno da" u Meksiku.

Glumci Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr. bili su apsolutne zvijezde 90-ih godina. Ona je bila slavna Buffy, ubojica vampira, a on je bio prezgodni srcolomac u svim najpopularnijim ženskim filmovima.

Slavni par upoznao se davne 1997. godine, na setu filma "I Know What You Did Last Summer", no počeli su hodati tek 3 godine kasnije. Godinu dana kasnije, par se zaručio, a 1. septembra 2002. godine, izgovorili su "sudbonosno da" u Meksiku, piše index.hr.

thumbnail

Par ima zajedno dvoje djece. s kojima žive u Los Angelesu, a Sarah je suprugovo prezime uzela tek 2007. godine, u čast njihove 5. godišnjice braka.

Sarah je odlučila obilježiti i ovu godišnjicu, slikom iz mlađih dana, a doista je lijepo vidjeti dvoje ljudi, koji se nakon svih ovih godina, vole jednakim intenzitetom, posebno kada je u pitanju Hollywood.

Ne propustite