Zgazila zlatnu medalju, u suzama napustila Rio: Najtužnija priča sa Olimpijskih igara!

Kiosk
Zgazila zlatnu medalju, u suzama napustila Rio: Najtužnija priča sa Olimpijskih igara!
Većina sportista ima jedan san koji prevazilazi sve druge: da se takmiči na Olimpijskim igrama. Samo zamislite nastup u prepunoj olimpijskoj dvorani i okršaj sa najboljima u određenoj sportskoj vještini dok publika aplaudira.

Njegovo stanje poboljšalo se na dan takmičenja, ali Adelinde nije htjela da rizikuje. Njen Parsi bio je već dovoljno izmučen da bi dao sve od sebe kada je to najpotrebnije.

"Prvih dana u Riju išlo je po planu - let do Brazila prošao je u najboljem redu, smještanje u štalu takođe. Trening koji smo Parsifal i ja imali protekao je odlično, a on se osjećao sretnim i zdravim", napisala je Adelinde na svom Fejsbuk profilu.

Kada je došlo vrijeme da se izađe u arenu i pred publiku koja obožava konjički sport, olimpijski san tridesetsedmogodišnje takmičarke pretvorio se u pravu noćnu moru. U sredini stadiona, dok ih je hiljade gledalaca posmatralo, Adelinde i Parsifal povukli su se iz takmičenja.

Holanđanka je izuzetno naporno radila da bi se u najboljem svjetlu predstavila na Olimpijskim igrama u Riju. I ona i njen konj Parsifal smatrani su apsolutnim favoritima u jahanju. Ipak, nešto je krenulo po zlu.

place

Ne propustite