Kim slikala samu sebe golu pored Trumpa, Bill Cosbya, Rihanne (FOTO)

Ljubav
Kim slikala samu sebe golu pored Trumpa,  Bill Cosbya, Rihanne  (FOTO)
Nedavno je Kanye West objavio spot za svoju pjesmu 'Famous' i od onda se ne prestaje pričati o kontroverznim kadrovima. Zašto?

Nedavno je Kanye West objavio spot za svoju pjesmu 'Famous' i od onda se ne prestaje pričati o kontroverznim kadrovima. Zašto?

Zato jer spot prikazuje uspavane i gole (voštane figure) Billa Cosbyja, Caitlyn Jenner, Amber Rose, Ray J-a, Kim Kardashian West, Taylor Swift, Chris Browna, Rihannu, Donalda Trumpa, Annu Wintour i Georgea Busha.

Nedavno je održana i izložba tih figura u Los Angelesu i tu su naravno prisustvovali slavni, a među njima i neizostavna Kim Kardashian koja je slikala sama svoju repliku u krevetu pored golih i popularnih osoba.

 Je li ovo djelo genija ili samo čudna provokacija?

Pogledajte spot:


Tekst same pjesme itekako je provokativan: 'I feel like me and Taylor might still have sex / Why? I made that b—- famous'. On tvrdi da je odobrila taj stih, ali ona tvrdi da nije.
Inspiracija mu je navodno bila slika umjetnika Vincenta Desideriija pod nazivom "Sleep" (eng. spavanje) koja prikazuje 12 anonimnih osoba u sličnim pozama. . Spotom je najavljen njegov sedmi studijski album "The Life of Pablo".

 

Ne propustite