Ona zarađuje tako što ujeda poznate ličnosti: Evo zašto oni bacaju pare na ovako bizarnu stvar

Kiosk
Ona zarađuje tako što ujeda poznate ličnosti: Evo zašto oni bacaju pare na ovako bizarnu stvar
Poznate ličnosti uvijek imaju novca na pretek i uvijek pronalaze interesantne načine kako da ga potroše.

Poznate ličnosti uvijek imaju novca na pretek i uvijek pronalaze interesantne načine kako da ga potroše. Ako žele da ga troše na nešto što se običnim ljudima čini nevažno, onda će to i da urade. Jedan od najšokantnijih stvari je da plate ženi 150-400 dolara kako bi ujela nekoga.


Trač 
Stejn je postalo poznato ime u Holivudu, čak dolazi i na poziv kako bi pričala tračeve sa nekim od najpoznatijih muzičara, kao što su Maraja Keri i Kortni Lav.

Tolerancija

Dok Kanje Vest voli kad ga ujedu, Stejn kaže da njeni klijenti nemaju istu vrstu tolerancije. "Kada sam ujela Džimija Falona, počeo je da vrišti", kaže Stejnova, kako navodi "Njujork post".

 trac-0
Nehigijenski

Neki stručnjaci su kritikovali njene masaže, rekavši da su nehigijenske i da im nedostaje higijena.

Bakterije 
"Oko 10-15% rana od ljudskih ujeda zarazi se raznim bakterijama. Takođe postoji šansa da se prenese virus kao što je hepatitis B", kaže doktorka Holi Filips, kako prenosi "Metro Britanija".

Karijera 
Doroti Stejn, poznata kao "Doktor Dot" od strane njenih klijenata poznatih ličnosti, zarađuje masirajući bogate i slavne.

nehigijenski-2

Tehnika 
Njena slavna klijentela nije ono zbog čega je poznata. Iako radi jednu od najboljih masaža, ona takođe koristi tehniku ujedanja, u kojoj bukvalno zarije zube u meso klijenta.

Djelotvornost 
"Moja majka je uvijek tražila od mene da je masiram, ali su mi ruke bile isuviše male da bi imalo efekta, pa sam počela da koristim usta. Vilica zapravo ima neke od najjačih mišića u tijelu, tako da zubi mogu da vas oslobode čvorića", kaže Stejnova za "Njujork post".

 

Ne propustite