Stefanović pred policijsku vježbu Srbije i RS-a: Spremni smo odgovoriti na sve terorističke prijetnje!

Aktuelno
Stefanović pred policijsku vježbu Srbije i RS-a: Spremni smo odgovoriti na sve terorističke prijetnje!
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je na generalnoj probi antirerorističke vježbe u Loznici da su policije Srbije i Republike Srpske spremne da odgovore na sve prijetnje i bezbjednosne izazove.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je na generalnoj probi antirerorističke vježbe u Loznici da su policije Srbije i RS-a spremne da odgovore na sve prijetnje i sigurnosne izazove.
 
"Želimo da poručimo svima da ni Republika Srbija, ni RS nisu poligon za test bilo kakvih terorističkih akcija, da nećemo dozvoliti da neko ugrožava bezbednost naših građana i da ćemo umeti oštro da odgovorimo na takvu vrstu izazova", rekao je Stefanović, a saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Istakao da će tokom sutrašnje vježbe pripadnici policija Srbije i Republike Srpske pokazati da su dobro uvježbani, uigrani i da postoji bliska i dobra saradnja, kako u hapšenju kriminalaca, tako i potencijalnih terorista.
 
Stefanović je dodao da je cilj združene antiterorističke vježbe, koja će biti održana sutra na graničnom prelazu Trbušnica kod Loznice, da se pokaže da su policije Srbije i RS-a spremne da odgovore na svaki vid terorizma.

Vježbi će prisustvovaće i predsjednik Srbije Tomislav Nikolić.

(Agencije)

Ne propustite