Mi smo je prepoznali za tren: Njoj danas milioni žena kažu - svaka čast!

Nekad i Sad
Mi smo je prepoznali za tren: Njoj danas milioni žena kažu - svaka čast!
Neki se vremenom dosta promjene, a neki sačuvaju svoje fizičke karakteristike zbog kojih ih je lako prepoznati na fotografijama iz djetinjstva.

Neki se vremenom dosta promjene, a neki sačuvaju svoje fizičke karakteristike zbog kojih ih je lako prepoznati na fotografijama iz djetinjstva. Mi smo nju prepoznali za tren. A vas (u slučaju da vas ne podsjeća na odraslu verziju sebe) držimo još malo u neizvjesnosti.
 

Sad su stvari daleko jasnije. Djevojčica sa fotografije je Catherine Zeta-Jones, glumica porijeklom iz Velsa
i danas velika zvijezda.
 
Ketrin je odrasla u Velikoj Britaniji, a svoj prvi film je snimila 1990. u Francuskoj, "1001 noć".  Poslije filmskog debija u njenoj karijeri su uslijedile velike uloge, pa je tako 1995. glumila Katarinu Veliku u istoimenom filmu.
 
Za svoj talenat je nagrađena i Oskarom, bilo je to 2002. kad joj je pripala nagrada za najbolju sporednu glumicu u filmu "Čikago".

 o-catherine-zeta-jones-570
Ketrin je značajno ime u svijetu filma i žena za koju milioni kažu da je jedna od najljepših na svijetu. I za sve to zaslužuje veliko bravo.
 
Ali one najveće pohvale dobija zbog podrške koju pruža suprugu Majklu Daglasu koji se trenutno drugi put bori sa kancerom grla.
 
Zanosna brineta se ne odvaja od Majkla, sa kojim je 16 godina u braku. Zajedno odlaze na putovanja, na egzotične destinacije na kojima glumac prikuplja energiju za svoju brobu. Na svim fotografijama Ketrin je nasmijana i puna optimizma jer zna da je to Majklu najpotrebnije. Ona ne posustaje, ne predaje se. Dok je gledate, nikad ne biste rekli da je riječ o ženi čija se najveća ljubav bori za život.
 

catherine-zeta-jones-dad-army-premiere-dress-1
Milioni bodre Majkla da istraje, milioni hvale Ketrin zbog stava i istrajnosti. Par ima dvoje djece,, sina Dilana (14) i ćerku Karis (12).Njih dvoje su rođeni istog dana, 25. septembra, Majkl je od Ketrin stariji 25 godina.

 

(Novi.ba/Zena.blic)

Ne propustite