"Najmlađa sam u obitelji, imam dvije starije sestre i brata"

Ispovijesti
"Najmlađa sam u obitelji, imam dvije starije sestre i brata"
Ispovijest.

Najmlađa sam u obitelji, imam dvije starije sestre i brata. Najstarija sestra nije slušala roditelje i otišla je mlada i ostala trudna, nije upisala školu koju su oni htjeli ...brat završio školu, nije htio na fax, našao posao i otišao od kuće. Ja upisala školu koju su oni htjeli i završila, htjela sa dečkom otići raditi na more nakon škole, nisu mi dali. Šta ću, upišem fax da njima udovoljim, da mi ne prigovaraju do kraja života. Premda mi ne ide na faxu, nemam volju za njime,moram.
Zatvorili me u sobu, ne smijem van, samo učenje i učenje, jer se boje da neću dobiti stipendiju. 
Dečka ću izgubiti vjerojatno, nemam društvo, samo soba, knjige i ja, razmišljam da se ubijem ili da pobjegnem od kuće kod dečka koji mi je jedina utjeha trenutno i koji se nada da ću to napraviti ..sad tek shvaćam koliko su mi roditelji bolesni i jadni, samo pare gledaju.
Svi vi koji još možete, ne dozvolite da vam roditelji kroje život i da oni odlučuju za vas. Protivite im se i tjerajte inat koliko god teško bilo, kasnije ćete biti zahvalni sami sebi jer ste ono što ste vi htjeli biti, a ne vaši roditelji.

2

 

Ne propustite