Hotel Song Saa: Raj na privatnom otoku

Arhitektura
Hotel Song Saa: Raj na privatnom otoku
Kristalno čisto more okružuje Kambodžu, poznatu po svojim drevnim hramovima i očaravajućoj arhitekturi. Ali, kao samostalna turistička destinacija, Kambodža je postala popularna tek nedavno.

Kristalno čisto more okružuje Kambodžu, poznatu po svojim drevnim hramovima i očaravajućoj arhitekturi. Ali, kao samostalna turistička destinacija, Kambodža je postala popularna tek nedavno. Tako su na njenom teritoriju počeli nicati hoteli svih kategorija, a posebno su zanimljivi oni luksuzni, piše Buro247.hr

Hotel Song Saa, smješten na dva privatna otoka, jedan je od njih. Ne pripada nikakvom hotelskom lancu, on je jedinstveni projekt supružnika Hunter. Ideja gradnje ovakvog tipa hotela sinula im je nakon provedenog medenog mjeseca u tropskom raju. Nakon povratka u stvarnost, počeli su razrađivati ideju te su izgradili prvi hotelski kompleks na privatnom otoku, podignuvši tako standarde otoka na višu razinu.

song-saa

Ljetovalište se nalazi na otocima Koh Ouen i Koh Bong koje spaja pješački mosti. Prolazi kroz morski rezervat koji je porodica Hunter sama stvorila kako bi zaštitili i očuvali koraljne grebene i stanovnike morskih voda, među kojima su kornjače, morski konjici i mnoge egzotične vrste tropskih riba.

27 vila dijeli se na tri kategorije: Over-Water, Jungle i Ocean-View. Svaka je izgrađena od ekološki prihvatljivih materijala. Jungle i Over-Water imaju dvije ili jednu spavaću sobu, vlastiti bazen i otvorenu terasu nad vodom. Ocean-View s jednom spavaćom sobom predviđen je za romantični odmor ili medeni mjesec.

song-saa1

Do jedinstvene Song Saa dvosobne vile Royal moguće je doći samo čamcem. Sastoji se od kuhinje, spavaće sobe, velike garderobe, blagovaonice, kupaonice, terase, bazena i vlastitog pristaništa.

Hotel nudi dva restorana i bar gdje gosti mogu isprobati jela svjetskog standarda. Vista Bar and Restaurant nudi jela suvremene lokalne kuhinje, a Driftwood Bar nudi luksuzne zalogaje i tapase. Oba restorana su u neposrednoj blizini plaže i kristalno čistog mora. Ako ste se odlučili na odmor potpuno sakriven od svijeta, možete dobiti uslugu dostave i uživati u jelima pored svog bazena.

song-saa2

Doček punog mjeseca na Sаа Private Island pravi je ritual. Te noći gosti se okupljaju oko bazena i čekaju pojavljivanje mjeseca na nebu, a zatim odlaze u restoran Vista kako bi uživali u posebnom jelovniku Lunar Tasting Menu.

Uopšte nema smisla spominjati razinu usluge jer ona je, naravno, apsolutno vrhunska. Ko god ima priliku neka posjeti ovaj pravi mali otočni raj!

song-saa3

song-saa4

song-saa5

song-saa6

song-saa7

song-saa8

song-saa9

song-saa10

Ne propustite