Atraktivna Brazilka zbog seks skandala izbačena iz Olimpijskog sela (FOTO)

Kiosk
Atraktivna Brazilka zbog seks skandala izbačena iz Olimpijskog sela (FOTO)
Brazilska skakačica u vodu Ingrid de Oliveira i njen zemljak, kajakaš Pedro Gonkalveš, imali su seksualni maraton u njenoj sobi u olimpijskom selu.

Brazilska skakačica u vodu Ingrid de Oliveira i njen zemljak, kajakaš Pedro Gonkalveš, imali su seksualni maraton u njenoj sobi u olimpijskom selu. Seks sam po sebi nije nikakva novost u olimpijskom selu, ali ono što je uradila atraktivna 20-godišnja Ingrid, jeste skandal. 

Atraktivna 20-godišnjakinja Ingrid je partnerku u skokovima Đovanu Pedroso "izbacila" iz sobe da bi se "poigrala" sa kajakašem Pedrom Gonkalvešom, što se na kraju pretvorilo u seksualni maraton. Ingrid je prvo zamolila Đovanu da ostavi nju i Pedra same u sobi, što je Đovana odbila navodeći da se njih dve takmiče naredni dan i da moraju da se odmore. 

 
Ipak, na kraju je popustila, jer je Ingrid ubijedila da će dan kasnije da bude u top formi.   A, srebrne sa Panameričkih igara 2015. na kraju su završile kao posljednje u skakanju sa deset metara. Đovana je na kraju o svemu obavijestila Olimpijski komitet Brazila, koji je doneo odluku da iz "sela" i ekipe izbaci Ingrid.
 
 - Svako može da napravi grešku - izjavila je Ingrid izvinjavajući se svima, naročito partnerki u skokovima u vodu.
 
 
NN

Ne propustite