Još kao dijete postao je zvijezda u svijetu filma, a sada je u zatvoru

Nekad i Sad
Još kao dijete postao je zvijezda u svijetu filma, a sada je u zatvoru
Počeo je glumiti početkom 1980. godine, a nakon velikog filmskog hita ‘Flight of the Navigator’, prestao je dobijati uloge

Joey Cramer se sa samo 13 godina proslavio ulogom Davida Scott Freemana u dječjem naučnofantastičnom filmu ‘Flight of the Navigator’.

Nakon što je napustio glumu, sve je krenulo u pogrešnom smjeru. Nedavno je uhapšen nakon što je opljačkao lokalnu banku, a da stvari budu još gore, nakon pljačke je bježao od policije.

Pokušao je da se preruši, stavljajući sunčane naočale, dugačku periku i maramu preko lica, ali pregledom sigurnosne kamere, policija ga je ubrzo identifikovala, s obzirom da je još 2011. godine bio tražen zbog prijetnje oružjem i finansijske prevare.

zatvor

Cramer je 2008. godine osuđen na tri mjeseca uslovne kazne zbog upotrebe oružja, a nekoliko mjeseci kasnije je završio i u zatvoru na šest mjeseci zbog preprodaje droge.

Počeo je glumiti početkom 1980. godine, a nakon velikog filmskog hita ‘Flight of the Navigator’, prestao je dobijati uloge, pa je našao posao u lokalnoj prodavnici sportske opreme, a nakon toga se okrenuo kriminalu.

Ne propustite