Muškarci, napravite ovo želite li više seksa u svom životu

Ljubav
Muškarci, napravite ovo želite li više seksa u svom životu
Čini se da to nisu ni pločice na trbuhu, uredno posložena frizura ili svježe obrijano lice.

Čini se da to nisu ni pločice na trbuhu, uredno posložena frizura ili svježe obrijano lice. Muškarci, ono što žene seksualno uzbuđuje nikada vam ne bi palo na pamet.

Prema dvije studije objavljene u časopisu "British Journal of Psychology" čini se da je put do seksa sasvim dugačiji nego što smo vjerovali. Ovo posebno vrijedi za muškarce. 

Naime, ispostavilo se da žene itekako padaju na dečke koji se bave humanitarnim radom. Znanstvenici su otkrili kako ne mogu odoljeti muškarcima koji su, primjerice, udomili napuštenog psa, nahranili beskućnika, pomogli bakici da prijeđe cestu itd. Seksualno ih uzbuđuje to što su nježni i suosjećajni. U prvoj studiji sudjelovalo je 297 muškaraca i žena koji nemaju partnere. 

Pitali su ih koliko često se seksaju i bave li se humanitarnim radom. Pokazalo se da im je seksualni život bogatiji što se više posvećuju humanitarnim aktivnostima. I muškarcima su dobrotvorke privlačnije od žena koje misle samo na sebe. U drugoj studiji znanstvenici su učesnicima istraživanja podijelili po 100 dolara (oko 700 kuna) i dali im na izbor žele li zadržati taj novac ili ga donirati u dobrotvorne svrhe. 

Ispalo je da svi muškarci koji su darovali taj novac imaju aktivniji seksualni život, odnosno, prakticiraju seks češće od onih koji su novac zadržali za sebe, piše Maxim. 

Ne propustite