Jesi li u vezi s narcisom? Ovo su znakovi da definitivno jesi!

Ljubav
Jesi li u vezi s narcisom? Ovo su znakovi da definitivno jesi!
Narcisoidni muškarci su poprilično teška kategorija, pogotovo kad je riječ o vezi s jednim takvim. Nažalost, kad smo zaljubljene, teško prepoznajemo znakove, a ovi govore da je upravo tvoj dečko jedan veliki, veliki narcis:

Narcisoidni muškarci su poprilično teška kategorija, pogotovo kad je riječ o vezi s jednim takvim. Nažalost, kad smo zaljubljene, teško prepoznajemo znakove, a ovi govore da je upravo tvoj dečko jedan veliki, veliki narcis:

Pokušava te izolirati - Miče te od prijatelja i želi potpunu kontrolu nad tobom. Na taj način pripadaš samo njemu, a on ne trpi mogućnost da tvoje vrijeme imaju i drugi.

Spušta te - Osjeća se dobro jedino kad spušta druge ljude, a ti ne da nisi iznimka - ti si osoba koju najviše voli spuštati jer misli da veze tako moraju funkcionirati.

Uništava ti samopuzdanje - Svi tvoji snovi se čine mogućima dok ih ne ispričaš njemu, kojem sve što si rekla zvuči smiješno? Čestitamo, imaš posla s pravim narcisom!

Očekuje stalne pohvale - Sebe smatra superiornim bićem i misli da je sve što radi najbolje, iako zapravo ne radi ništa posebno. Unatoč tome, svejedno očekuje da ga se hvali i za sitnice koje se praktički ni ne bi trebale spominjati.

Nije ga briga za druge - Nema osjećaj za druge ljude i jednostavno mu nije važno što se dešava ikome osim njemu. Krajnje je nezainteresiran za tuđe radosti i probleme, jer samo svoje smatra važnima.

(index.hr)
 

 

Ne propustite