Najveće ženske zablude o muškarcima

Praktična žena
Najveće ženske zablude o muškarcima
U pokušaju analize muškog mozga, žene su često spremne donositi zaključke koje smatraju dogmama kada su tipovi muškaraca u pitanju, pa će tako bivši dečko koji je bio kreten biti razlog zašto mislimo da su i svi ostali kreteni.

U pokušaju analize muškog mozga, žene su često spremne donositi zaključke koje smatraju dogmama kada su tipovi muškaraca u pitanju, pa će tako bivši dečko koji je bio kreten biti razlog zašto mislimo da su i svi ostali kreteni. Ona dobra, stara izjava da su svi manje-više isti tako ne šteti samo muškarcima, nego i nama, jer generalizacijom olakšavamo sebi muke i prestajemo se truditi oko ikoga, pod izlikom da će kad-tad svaki tip ispasti kreten.

Kretena će uvijek biti, ali svi smo čuli za barem jednog kretena koji se transformirao u super tipa u trenutku kada je pronašao djevojku zbog koje se htio mijenjati, a s transformacijom se uvijek ispostavi da nisu baš svi isti. Kretenizam dakle, nije nužno pitanje karaktera koliko pitanje vremena i prave kombinacije osjećaja, a laži koje si govorimo o muškarcima vrlo često služe upravo nama kako bismo si olakšale nošenje sa spoznajom da mi nismo bile te koje su uspjele promijeniti kretena u super tipa. U moru laži koje si govorimo, najčešće su ove:

 

 

Ne propustite