NAJGORI SPOJ U POVIJESTI Nizozemac deset dana čekao svoju djevojku

Kiosk
NAJGORI SPOJ U POVIJESTI Nizozemac deset dana čekao svoju djevojku
Neuzvraćena ljubav itekako zna boljeti, ali jednog je zaljubljenog Nizozemca gotovo koštala glave.

Neuzvraćena ljubav itekako zna boljeti, ali jednog je zaljubljenog Nizozemca gotovo koštala glave, piše BBC.

Alexander Pieter Cirk (41) poletio je iz rodne Nizozemske u kinesku provinciju Huan kako bi uživo sreo Kineskinju, poznatu samo pod imenom Zhang, s kojom je bio u svojevrsnoj internet romansi.

No, kad je došao na aerodrom Changsha nje nije bilo, a on je proveo deset dana u zračnoj luci vjerujući da će se ipak pojaviti. Nakon što je opetovno odbijao napustiti aerodrom vlasti su ga napokon odvele u bolnicu zbog fizičke (a vjerojatno i psihičke) iscrpljenosti.     

Cirk je Zhang upoznao preko online aplikacije dva mjeseca prije kobnog leta i zaljubio se preko ušiju. Zhang je pak sve shvatila kao veliku šalu:

 - Započeli smo romantičnu vezu, ali mi se kasnije činilo da se ohladio prema meni. Onda mi je najednom samo poslao fotografiju karte za avion pa sam sve shvatila kao šalu. Nakon toga me više nije kontaktirao - kazala je Zhang za Huan TV, a prenio je BBC.  

Kad je Cirk napokon stigao u zračnu luku Zhang je navodno bila na plastičnoj operaciji u drugoj provinciji te je isključila svoj mobitel. Mnogi korisnici na društvenim mrežama u Kini zabezeknuti su potezom Nizozemca te ne mogu vjerovati da je "nasjeo na foru":

 - Zar ne zna da je sve u Kini lažno - kazao je jedan od njih.

No, možda nije sve gotovo za Cirka. Naime, Zhang je kazala da je i dalje zainteresirana za vezu s njim, samo treba pričekati da se oporavi od plastične operacije.

Ne propustite