Njihova veza jača je no ikad: Gigi i Zayn odlučili se na veliki korak

Ljubav
Njihova veza jača je no ikad: Gigi i Zayn odlučili se na veliki korak
Popularni mladi celebrity par ponovno je zajedno, a njihova veza ide u sve ozbiljnijem smjeru. Jedna od najtraženijih mladih manekenki Gigi Hadid i pop zvijezda Zayn Malik bili su na kratkom prekidu, no ubrzo su shvatili kako jedno bez drugoga ne mogu.

Popularni mladi celebrity par ponovno je zajedno, a njihova veza ide u sve ozbiljnijem smjeru. Jedna od najtraženijih mladih manekenki Gigi Hadid i pop zvijezda Zayn Malik bili su na kratkom prekidu, no ubrzo su shvatili kako jedno bez drugoga ne mogu.

Protekli vikend 21-godišnja Gigi uselila se u kuću 23-godišnjeg Zayna koja se nalazi u luksuznom dijelu Los Angelesa, piše Mirror. Atraktivan par bio je zajedno 9 mjeseci prije kratkog prekida, a sada su spremni na zajednički život, otkriva izvor.

Zayn  je navodno kupio puno umjetničkih slika i novi namještaj kako bi iz momačke kuće napravio doma za zaljubljeni par, a lijepoj Gigi dao je slobodne ruke kad je daljnje uređenje vile u pitanju.

On ne voli lude holivudske zabave već želi večeri provoditi sa svojom dragom kod kuće pa mu je važno da kuća bude namještena udobno, izvještava Mirror. Mlada manekenka odlučila je zadržati svoj stan u New Yorku kako bi imali gdje boraviti kad se poslovno nađu ondje.

Šuška se kako je do prvog prekida došlo zbog teških trenutaka koje je Zayn doživljavao kad je izašao iz boy banda "One Direction" i onda postigao neočekivan uspjeh prvim solo projektom. Gigi je uvijek bila tu za njega i pomogla mu da preboli teške trenutke pa njihova ljubav ponovno cvijeta, a Zayn uči kako se nositi s tjeskobom.

(index.hr)

Ne propustite