Šta pali horoskopske znakove: Saznajte ko je zvijer u krevetu, a ko seks-maratonac

Kiosk
Šta pali horoskopske znakove: Saznajte ko je zvijer u krevetu, a ko seks-maratonac
Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponošanju i karakteru, kao i tome kakvi smu u seksu.

Ovan

Kakav je muškarac u krevetu

Ovan je glasan, dominantan i 100-postotni pastuh. Zato, ako tražite romantičnu večeru u svijeće, nakon koje slijedi duga šetnja – prošećite dalje. No ako padate na nepatvorene “mužjake” koji se ne susprežu onda ste na putu do seksualnog raja. Nije sklon varanju, sve dok mu ne dosadite u krevetu. U krevetu je brz i žestok.

Kakva je žena u krevetu

Na seks gleda više kao na fizičko zadovoljstvo nego kao na nešto iz ljubavnih romana. Ako vam je dosadno u životu, i želite znati kako je to kada vas neko tretira kao komad mesa – pokušajte se spetljati s Ovnicom na jednu noć. Nestati će i prije no što se probudite i neće se sjećati vašeg imena idući put kada se sretnete. Ima dozu perverznosti u svojoj osobnosti tako da se ne preplašite kada vam počne govoriti prostote ili vas počne spankati. Ona je prava žena, samo je pitanje jeste li vi dovoljno muško da izađete na kraj s jednom Ovnicom.

Najbolji način napaljivanja

Ovan vlada glavom, pa je provlačenje prstiju kroz kosu najbolji način da ovaj vatreni znak izludi od požude. Poljupci i grickanje po licu su također sjajna predigra za Ovna, samo pazite da ih ne zaslinite.

 

 

Ne propustite