Fotografije naših novih modela

Novi model
Fotografije naših novih modela
Petak 15. juli odrađeno je fotografisanje finalistica za „Novi model“ . Ekipa koja je taj dan bila zadužena za set „Novog modela „ je Amer Beganović fotografija, Adisa Duraković make up artist, te Samra Menzilović Ćatić organizator snimanja.

U petak, 15. jula, odrađeno je fotografisanje finalistica za „Novi model“. Ekipa koja je taj dan bila zadužena za set „Novog modela „ je Amer Beganović fotografija, Adisa Duraković make up artist, te Samra Menzilović Ćatić organizator snimanja.

Vakentina Knežević i Naida Karić nisu krile oduševljenje što su baš one dobile priliku za učešće u finalu Novog modela koje je planirano za mjesec decembar.


Partner projekta kompanija Avon zajedno sa portalom Novi.ba istiću da je ovo fantastična prilika za sve mlade djevojke koje žele da se u budućnosti bave modelingom. Naše finalistice su pored fotografija dobile i vrijedan poklon paket kompanije Avon.

 Za sve one djevojke koje su zainteresovane za učešće istićemo da primamo prijave do 15.8. za mjesec august. Potrebno je poslati dvije fotografije bolje rezolucije porteret i kompletne figure, kao i par rečenica o sebi na mail samra.menzilovic@novi.ba.

Ne propustite