UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Krvnik ispričao nezapamćene detalje silovanja trogodišnje djevojčice

Region
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Krvnik ispričao nezapamćene detalje silovanja trogodišnje djevojčice
Batrgala se nogama kad sam pokušao da ih rastavim pa sam morao da je udarim pesnicom i smirim - ovako je počeo svoj stravičan iskaz čudovište Vladica Rajković kod tužioca poslije ubistva trogodišnje djevojčice Anđeline Stefanović.

Pobjesnio sam i poludio kad je Anđelina počela da plače, zapomaže i vrišti dok sam je svlačio i pokušavao da je poljubim. Batrgala se nogama kad sam pokušao da ih rastavim pa sam morao da je udarim pesnicom i smirim - ovako je počeo svoj stravičan iskaz čudovište Vladica Rajković (28) iz Vratarnice kod Zaječara kod tužioca poslije ubistva trogodišnje djevojčice Anđeline Stefanović.

Istražiteljima nije bilo dobro kad je do sitnih detalja ispričao kako je ubio dijete. Svima je bila muka i, kako prenose srbijanski mediji, ne pamte ovakvu monstruoznu ispovijest.

- Toliko sam je udarao da sam joj pocijepao stomak. Od udaraca kamenom u glavu nisam vidio ni gdje su joj oči - ispričao je na saslušanju Rajković.

Psihijatar koji je sa njim obavio razgovor nedvosmisleno je ocijenio da je ubica, koji je bio u pripitom stanju, ali ne toliko da ne može da upravlja svojim postupcima, bio potpuno svjestan šta čini.

- U istrazi je osumnjičeni ispričao tok događaja. U trenutku kada ju je deflorisao, djevojčica je od bolova počela jezivo da vrišti. Rajkovića je to razbjesnilo, pa joj je udario nekoliko jakih šamara da bi prestala da zapomaže. Međutim, kako nam je Rajković ispričao, djevojčica je nastavila prestravljeno da plače i vrišti, tako da je on uzeo kamen i udario je više puta po licu - prenose srbijanski mediji.

Pobjesneli ubica je djevojčicu dokrajčio pesnicama, i kada je shvatio da je mrtva, navukao je pantalone i odvukao je u obližnju šumu dok je za njim ostajao krvav trag. Leš je prekrio lišćem, svoju krvavu garderobu oprao u Timoku i otišao svojoj kući da se presvuče i drugu odjeću.

Mirno se vratio na rođendan kod svoje bratanice, sjeo i počeo da pije, a onda ga je dohvatio za revere Dalibor Stefanović, Anđelinin ujak. Došlo je do gužve, ljudi su htjeli da linčuju ubicu ali ih je u tome spriječila policija.

U selu Vratarnica svi su još uvijek u šoku, još ne mogu da vjeruju kakav je monstrum njihov sugrađanin.Srbijanski mediji objavili su i fotografiju ubice sa trogodišnjom djevojčicom samo nekoliko sati prije nego što će je ubiti.

 

Ne propustite