TBG BH dobio certifikat za kvalitet proizvoda prema EU standardima

Biznis
TBG BH dobio certifikat za kvalitet proizvoda prema EU standardima
TBG BH d.o.o. Kakanj, kompanija u vlasništvu Tvornice cementa Kakanj i članica HeidelbergCement Grupe, prvi je proizvođač betona u BiH koji je uskladio proizvodnju i proizvode prema evropskim normama

TBG BH d.o.o. Kakanj, kompanija u vlasništvu Tvornice cementa Kakanj i članica HeidelbergCement Grupe, prvi je proizvođač betona u BiH koji je uskladio proizvodnju i proizvode prema evropskim normama.

Certificirana laboratorija GIT Institut za građevinarstvo iz Tuzle je obavila ocjenjivanje proizvoda i pregled proizvodnje. 

"U TBG-u BH kvalitet nam je uvijek na prvom mjestu, tako da kontinuirano radimo na poboljšanjima u svim segmentima proizvodnje kako bi naši proizvodi i usluge bili vrhunski. Sve komponente koje ugrađujemo u naše proizvode u skladu su s EU normama, što smo kroz ovu certifikaciju i dokazali. Naše laboratorije su opremljene za sve vrste testiranja i praćenja kvaliteta, što je od velikog značaja svim našim partnerima koji cijene kvalitet", kazala je direktorica kompanije TBG BH Ehlimana Šehmehmedović.

Ne propustite