Top recepti za razgradnju masti oko trbuha i borbu protiv tvrdokornog celulita

Zanimljivosti
Top recepti za razgradnju masti oko trbuha i borbu protiv tvrdokornog celulita
Uz ove recepte možete naučiti kako da organizam podstaknete na razgradnju masti i razbijanje celulita

Sassy voda topi masti i briše tragove celulita

Cynthia Sass osmislila je recept za vodu s okusom koja smanjuje masne naslage s trbuha, a lako ju je pripremiti kod kuće. U 2 litre vode dodajte limun narezan na tanke kriške s korom (prije toga koru dobro operite), jedan oguljeni i na tanke kriške narezani krastavac, čajnu žličicu svježe naribanog đumbira i 12 listova mente. 

Vodu je najbolje spraviti navečer i ostaviti u hladnjaku preko noći ili barem 2 do 3 sata prije konzumacije, da svi sastojci puste sokove. U programu koji je nutricionistica Sass osmislila tri mjeseca pije se 8 čaša vode na dan, pomalo tijekom dana. Odličan učinak postići ćete ako je pijete ujutro natašte i 20-ak minuta prije većih obroka.

- Ta je voda odlična za hlađenje ljeti. Zbog limunova soka i đumbira dobar je čistač organizma, a upravo je to odličan spoj sastojaka za razbijanje masti oko trbuha i tvrdokornog celulita - kaže nutricionistica Marić Bulat. 

No ta će voda i fino hidratizirati organizam, a vrlo je korisna i protiv znojenja, što je posebno korisno ljeti, dodaje.

Ne propustite