Dnevni boravak na otvorenom

Arhitektura
Dnevni boravak na otvorenom
Stalno se vraćamo na priču o vrtovima, ali zato što uvijek ima mnogo toga za reći. Uvijek se pojavljuju nove ideje i lijepi prilozi. Bilo je dosta prijedloga o uređenju vrta, međutim, što kažete za savršene ljetnikovce. Negdje u dnu vrta, tamo gdje je trava zarasla, i gdje imate dovoljno mjesta. Radi se o praktičnom dodatku nadstrešnice, koja će vam poslužiti da sjedite u vrtu i kada je loše vrijeme i rominja sitna kišica. Vrt će vam na ovaj način biti u uporabi sve do kraja ljeta, pa i dulje.

Stalno se vraćamo na priču o vrtovima, ali zato što uvijek ima mnogo toga za reći. Uvijek se pojavljuju nove ideje i lijepi prilozi. Bilo je dosta prijedloga o uređenju vrta, međutim, što kažete za savršene ljetnikovce.

Negdje u dnu vrta, tamo gdje je trava zarasla, i gdje imate dovoljno mjesta. Radi se o praktičnom dodatku nadstrešnice, koja će vam poslužiti da sjedite u vrtu i kada je loše vrijeme i rominja sitna kišica. Vrt će vam na ovaj način biti u uporabi sve do kraja ljeta, pa i dulje.

LAGANA NADSTREŠNICA OD PROFILA
Ukoliko ste raspoloženi za transparentne i lagane kombinacije, onda je rješenje od kutijastih čeličnih profila upravo za vas. Možete se razlikovati od kupovnih varijanti ovog tipa, tako što ćete imati malo raskošnije detalje i izraženije dekorativne elemente. U sredini postavite drveni stol za ručavanje sa stolicama u nekoj toploj nijansi. Lijepo će se uklopiti sa manjim kockastim pločama bež boje u podu.

ZIDANI MATERIJAL
Ovaj primjer je odličan za malo veće vrtove, kada imate dovoljno prostora da zidate dva čeona zida.
Vrlo dekorativna i interesantna nadstrešnica uljepšat vaš vrt. Metalne valovite nosače možete izvesti u bijeloj ili crnoj boji. Sve pokrijte plastificiranim ili bakrenim limom, u blagom nagibu radi odvodnje. Ispod čeličnih greda postavite izražene baldahine u vanilija ili bijeloj boji, djelovat će predivno.

Ne propustite