Mali stan, velike mogućnosti

Enterijer
Mali stan, velike mogućnosti
Kad kuća nije tijesna ... Ovo je stan od 57 kvadrata u kome njegova vlasnica živi, organizira zabavu, večeru za sebe i prijateljicu, sunča se ... Otkrijte kako. U pitanju je stan u kome se sve pokreće, zidovi su pokretni, kao i namještaj. Skrivene ladice i police "kriju" stolić za šminkanje, trpezarijsku garnituru, policu za knjige. A iako bi mnogi momentalno pomisliti da je stan premali, u njemu zapravo mjesta za sve što je jednoj djevojci potrebno. Čak ima prostora i za disko kuglu.

Kad kuća nije tijesna ... Ovo je stan od 57 kvadrata u kome njegova vlasnica živi, organizira zabavu, večeru za sebe i prijateljicu, sunča se ... Otkrijte kako.

U pitanju je stan u kome se sve pokreće, zidovi su pokretni, kao i namještaj. Skrivene ladice i police "kriju" stolić za šminkanje, trpezarijsku garnituru, policu za knjige.
A iako bi mnogi momentalno pomisliti da je stan premali, u njemu  zapravo mjesta za sve što je jednoj djevojci potrebno. Čak ima prostora i za disko kuglu.

Ovaj apartman su dizajnirali španjolski arhitekti iz studija Elli s ciljem stalnog mijenjanja i prilagođavanja prostora.

- Sve je počelo sa skrivenim pretincima, odeljcima gdje možete odložiti dosta stvari kojima smo svakodnevno zatrpani. Kasnije se ideja razvijala i željeli smo izvuči najviše iz malog protsora- kažu idejni tvorci.

Pogledajte video!

Ne propustite