Sedam pravila za seks na brzaka

Ljubav
Sedam pravila za seks na brzaka
Seks na brzaka slobodno uvedite u svoju svakodnevicu, samo se pridržavajte ovih pravil

Seks na brzaka slobodno uvedite u svoju svakodnevicu, samo se pridržavajte ovih pravila:

1. Nemojte glumiti orgazam
Potpuno je normalno da ženama treba više vremena do vrhunca pa ako se tokom seksa ne brzaka to ne dogodi, nema razloga da budete frustrirani, niti da glumite orgazam. Jednostavno uživajte u seksu dok traje.

2. Vodite računa o higijeni
Mislimo na mjesto na kojem imate seks. Naravno da nećete uvijek imati priliku za seks u svom čistom krevetu, ali nemojte da se upuštate u seks u grozno prljavim skladištima, wc-ima, sličnim mjestima. Jer ćete na kraju zažaliti

3. U javnosti se stišajte
Ukoliko ste se već odlučili na seks na nekom javnom, polujavnom mjestu, barem nastojte da budete koliko toliko diskretni. Preglasnim iskazivanjem emocija privući ćete neželjenu pažnju, a to nije nešto što želite.

4. Nema seksa pred drugim ljudima
Koliko god napaljeni bili, i koliko god vas vaš frajer dovodio do ludila svojim izgledom, mirisom, ponašanjem, nemojte imati seks pred drugima. Nađite neki kutak, wc ili sobu. Ne želite da završite kao najnovija atrakcija na Youtubeu.

5. Ako ste uhvaćeni, nemojte da bježite
Ovo ne mora da bude u javnosti. Mogu da vam upadnu u sobu i roditelji, potpuno neočekivano. Ukoliko budete uhvaćeni, nemojte da bežite i trčite u krug kao ludak. Da, situacija će biti neugodna, ali barem ćete drugi put biti oprezniji.

6. Obavezno koristite kondom
Znamo da biste u tom trenutku strasti i požude i ludila najradije pokidali sve jedno s drugog i u sekundi započeli s divljim seksom, ali i tada vam sigurnost mora biti na prvom mjestu. Osim ako niste na piluli, ili želite dijete, ni slučajno nemojte da zaboravite kondom.

7. Ne gubite vrijeme na predigru
Upravo u tome i jeste poenta seksa na brzaka. Ako nemate vremena, predigru ostavite za neki drugi put i bacite se jedno na drugo.

Ne propustite