Mali trikovi za blistaviji dom

Sve za dom
Mali trikovi za blistaviji dom
Kuća "pod konac" je san svake domaćice, ali da biste ostvarili ovaj cilj uvijek vam nedostaje vremena. Ako je rublje ispeglano, izostane ručak, ako su prozori oprani, mrvice su svuda po kući. Otkrit ćemo vam male trikove za brže obavljanje posla.

Kuća "pod konac" je san svake domaćice, ali da biste ostvarili ovaj cilj uvijek vam nedostaje vremena. Ako je rublje ispeglano, izostane ručak, ako su prozori oprani, mrvice su svuda po kući. Otkrit ćemo vam male trikove za brže obavljanje posla.

Očistite krevete
Usisajte sve dijelove podjednako. Obratite pažnju i na jastuke i zadnje dijelove kreveta na kojima se često taloži prašina.

Čista kuhinja
Koristite dezinfekcijske maramice za jednokratnu uporabu. Prebrišite sve radne površine, sitne kućanske aparate, štednjak. Zatim dohvatite džoger i očistite podove.

Povratite sjaj staklu
Za čišćenje ogledala i TV-a koristite vlažnu krpu od mikrovlakana. Na kraju pređite i suhom krpom.

Stop bakterijama
Isprskajte vrata, kvake, slušalice telefonskih aparata dezinfekcijskim sredstvom. Ne štedite ni na kuhinjskim elementima i vratima hladnjaka.

Prebrišite namještaj
Namočite pamučnu krpu pa prijeđite preko okvira za slike. Ne zaboravite ni zadnji dio TV koji je nevjerojatan magnet za prašinu.

Dezinficirajte toalet
Nalijte ocat u odvode i WC školjku, pričekajte i uspite vrelu vodu. Sve će blistati.

Mirišljava kanta
Sipajte osvježivač, bilo koji, zatim dodajte u kantu i dvije kocke leda. Oslobodit ćete se svih neugodnih mirisa.

Ne propustite