Spavaće sobe koje će vam oduzeti dah

Enterijer
Spavaće sobe koje će vam oduzeti dah
Vi možda mislite da je vaša spavaća soba prilično lijepa i zanimljiva, ali pričekajte dok ne vidite ove dizajne. Ovo su neke od najzanimljivijih i soba koje ćete ikada vidjeti, a neke su napravljene tako da idu iznad svega što ste ikada mogli zamisliti. Bilo bi lijepo imati ovakvu spavaću sobu, ali ni sanjati o tome nije tako loše.

Vi možda mislite da je vaša spavaća soba prilično lijepa i zanimljiva, ali pričekajte dok ne vidite ove dizajne. Ovo su neke od najzanimljivijih i soba koje ćete ikada vidjeti, a neke su napravljene tako da idu iznad svega što ste ikada mogli zamisliti. Bilo bi lijepo imati ovakvu spavaću sobu, ali ni sanjati o tome nije tako loše.

 

Spavaća soba u staklu, nešto poput staklenika je svakako zanimljiva ideja, pogotovo ako se imate dobro mjesto. Naravno, možda ćete se osjećati malo izloženo, ali ne toliko, ukoliko ovo napravite u vlastitom vrtu.

1

 

Spavaća soba, na gornjem katu, sa staklenim krovom je ono što većina nas zamišlja kao prostor iz snova. Prozori od poda do stropa nude spektakularne poglede. Okrugli krevet izgleda nevjerovatno i izgrađen je od rastućeg stabla.

2

 

Ne morate posjetiti luksuzne hotele kako bi dobili ovakav pogled. Ako dizajnirate svoju spavaću sobu uz dodatak velikog krovnog prozora iznad kreveta, ovakav pogled možete imati svaki put kada legnete u krevet. Gledajte zvijezde i mirno utonite u san.

3

 

Viseći krevet bi sigurno bilo sjajno imati u spavaćoj sobi. Ovo je super casual i svjež izgled. Viseća krevet je svakako zanimljiv i privlačan.

4

 

Zamislite bačvu od pive i unutra udoban madrac i toplo osvjetljenje. Ovakve krevete nudi jedan hotel u Njemačkoj. Ovo je, svakako, jedno jedinstveno iskustvo.

5

Ne propustite