Poznati reper "50 Cent" rugao se mentalno oboljelom mladiću i sve snimio i objavio na Instagram

Kiosk
Poznati reper "50 Cent"  rugao se mentalno oboljelom mladiću i sve snimio i objavio na Instagram
Reper 50 Cent možda već neko vrijeme nema hitove, ali je odlučio postaviti video na svoj Instagram profil koji prikazuje kako snima zaposlenika aerodroma Andrewa Farella i ruga mu se da je "napušen" i "nadrogiran".

Izgleda da nekada  poznate zvijezde žele pošto-poto da privuku pažnju, znate za onu rečenicu " i loša reklama je dobra reklama".

Međutim, često takva nepromišljena djela dobiju veliku osudu javnosti.

 Reper 50 Cent možda već neko vrijeme nema hitove, ali je odlučio postaviti video na svoj Instagram profil koji prikazuje kako snima zaposlenika aerodroma Andrewa Farella i ruga mu se da je "napušen" i "nadrogiran". "Pogledaj ga. Kakvo je sranje uzeo prije posla danas? Nadrogiran je usred aerodroma. Nova generacija je jebeno luda", komentira 50 Cent.

Najveći problem je u tome što mladić nije nijedno od toga, već ima psihičkih problema i pati od jake anksioznosti, otkriva Mirror.

 

Internet je napao repera za neosjetljivost i izazivanje trauma mladiću kojemu je život težak i bez njegove pomoći.

50 Cent je u međuvremenu obrisao video, a jedan od poznanika napadnutog mladića potvrdio je da zaista ima probleme još od srednje škole. "Dovoljno mu je teško u životu i bez kretena poput tebe koji mu se rugaju", poručio je reperu.

Uključila se i njegova obitelj koja je komentirala događaj: "Zašto bi napao tako moje dijete? Napasti dijete koje ni ne poznaješ, to je pokazatelj lošeg karaktera", rekao je njegov otac.
50 Cent se nije još oglasio o incidentu, a Farellov Instagram zatrpan je porukama podrške.

Dakle, dok je poznati reper htio da privuče pažnju, on je izazvao bijes naletivši na osobu s kojom se nije trebao da "zeza".
 

Ne propustite