Princeza Charlotte danas slavi prvi rođendan

Princeza Charlotte danas slavi prvi rođendan
Kćerkica Katte Middleton i princa Williama danas slavi prvi rođendan, a s tim povodom kraljevska obitelj je objavila četiri preslatke fotografije princeze Charlotte. Fotoggrafije je, kao što je to već po običaju napravila mama Katte. Preslatka slavljenica je na fotografijama odjevena u štramplice i haljinice pastelnih boja te pripadajuće kardigane, a na glavi ima i mašnicu.

Princeza Charlotte danas slavi prvi rođendan

Kćerkica Katte Middleton i  princa Williama danas slavi prvi rođendan, a s tim povodom kraljevska obitelj je na Twitteru objavila četiri preslatke fotografije princeze Charlotte. Fotografije je, kao što je to već po običaju napravila mama Katte. Preslatka slavljenica je na fotografijama odjevena u štramplice i haljinice pastelnih boja te pripadajuće kardigane, a na glavi ima i mašnicu. 

charlotterodendan2-1Iako sudeći po fotografijama, princeza voli jednostavne igračke, za rođendan je dobila i mnoštvo neobičnih poklona. Rođendanske poklone je dobila od četiri predsjednika, tri premijera i brojnih kraljevskih ličnosti. 

Predsjednik Kine joj je poslao set skupocjenih porculanskih figura, predsjednik Meksika srebrenu zvečku, a djed, princ Charles zvečku sa safirima i dijamantima vrijednu 3000 0 funti. 

Ipak, predsjednik Obama i njegova supruga su se odlučili za pragmatičniji poklon te su joj kupili plišanog psića i slagalicu. 

izraelhaljinica7

 

Od predsjednika Izraela je dobila haljinicu na kojoj piše "Iz Izraela s ljubavlju".

Ne propustite