Ova tri znaka u horoskopu su napaljena, perverzna i zaluđena seksom

Ljubav
Ova tri znaka u horoskopu su napaljena, perverzna i zaluđena seksom
Svaki horoskopski znak ima svoje zanimljive osobine koje ga čine privlačnim, no neki od njih su izrazito seksualni. Provjerite koji to i zašto!

Škorpion

Škorpioni svakako prednjače kada je riječ o seksu i strasti. Njihove seksualne vještine su neosporne. Škorpioni jednostavno zrače privlačnošću i lako privlače druge, ali često se događa da svog ljubavnika uvuku u igru u kojoj oni određuju pravila. Nisu toliko skloni otvorenoj dominaciji, već na suptilan način nameću svoju volju. 

Škorpioni su sposobni za velike transformacije svoje osobnosti, mogu otići iz krajnosti u krajnost. Upravo su su zbog toga sposobni i da udovolje svim zamislivim i nezamislivim prohtjevima i seksualnim željama partnera, tako da će seks s njima biti nezaboravan. 

Upozorenje: Škorpioni su jako osjetljivi pa morate paziti da ih ne povrijedite, jer ako to uradite – gotovi ste. Oni su velika zlopamtila i odlični glumci. Pravit će se da se ništa nije dogodilo, pričekat će trenutak vaše slabosti i osvetit će vam se na najgori način, tako da nije pametno zamjeriti im se. 

Ne propustite